Pagrindinis » , , , , » Nesugrąžinamas laikas / Irreversible (2002)

Nesugrąžinamas laikas / Irreversible (2002)

{[['']]}
Kalba: Lietuvių
Įgarsinimas: Prof.
Kokybė: Gera
Trukmė: 97 min
Režisierius: Gaspar No
Aktoriai: Monica Bellucci, Vincent Cassel, Albert Dupontel, Jo Prestia.... kiti

Siužetas: Šokiruojančios scenos, skandalingos laikraščių antraštės, prieštaringos žiūrovų ir kritikų reakcijos, seansų metu alpstantys žmonės, kino teatruose budintys medikai ir 9 minutes trunkanti prievartos epizodas - tai dažniausiai girdime apie argentiniečių kilmės režisieriaus Gasparo Noe antrąjį filmą. Kai vieni režisierių vadina ligoniu, kiti negaili audringų plojimų ir pagyrų už filmo stilių, filosofinę išmintį ir aktorių drąsą.

Nuo šoko iki poezijos. Nuo tragiškos finalo iki džiaugsmingos pradžios. Po smulkaus kivirčo pobūvyje Aleks išeina namo, o sužadėtinis Markusas ir jo draugas Pjeras dar lieka linksmintis. Kelionė namo Aleks pasibaigia tragiškai, ir nusikaltėlio po visą Paryžių ima ieškoti Markusas ir Pjeras. Jie nepasitiki policija ir nusprendžia surengti savo teismą.

Tai filmas apie nesustojantį gyvenimą, keičiantį žmonių likimus, ir apie viską naikinantį laiką, kurio neįmanoma susigrąžinti. Tai filmas stiprių nervų žiūrovams, kuris šokiruos vaizdais, bet privers susimąstyti apie daug svarbių dalykų šiame gyvenime.

Pasidalinti :

Kategorijos


 
Support : Eglė Leveckytė | leveckyteegle@gmail.com | tema: HQ Filmai
Copyright © 2013-2017. HQ Filmai - Visos teisės saugomos