Pagrindinis » , , » Prisikėlęs / The Revenant (2015)

Prisikėlęs / The Revenant (2015)

{[['']]}
Kalba: Lietuvių 
Įgarsinimas: Prof.
Kokybė: Gera
Aktoriai: Leonardo DiCaprio, Tom Hardy, Domhnall Gleeson, Will Poulter, Paul Anderson, Lukas Haas
Režisierius: Alejandro González Iñárritu
Metai 2015
Trukmė: 2h 32 min.

Siužetas: Naujas meksikiečių režisieriaus Alejandro González’o Iñárritu („21 gramas“, „Babelis“)filmas pasakoja tikrą XIX a. pradžios spąstų statytojo Hju Glaso istoriją. Kartu su bendražygiais medžiodamas lokius, Hju (aktorius Leonardo di Caprio) yra žiauriai sužeidžiamas įsiutusio žvėries. Užuot padėjęs kolegai, klastingas grupės narys jį apiplėšia, nužudo jo sūnų ir, palikęs Hju mirti, iškeliauja.

Tačiau Hju išgyvena. Sužeistas, nusilpęs, draskomas skausmo dėl sūnaus mirties bei širdgėlos dėl kolegos ir artimo draugo Džono (akt. Tom‘as Hardy‘is) išdavystės, vyras į daugiau nei 300 kilometrų kelionę namų link. Be maisto atsargų, pačiame žiaurios žiemos viduryje, nepaisant daugybės kelyje tykojusių pavojų, Hju sugeba parsirasti namo – kad atkeršytų išdavikams ir surastų savo sūnaus žudiką.

„Jis drąsus, tiesiog nepakartojamas aktorius. Man net sunku patikėti, kaip gerai jis dirba. Jo akyse matomas nepriekaištingas žmogaus perteikimas“, – apie aktorių L. DiCaprio pasakojo juostos režisierius.


Pasidalinti :

Kategorijos


 
Support : Eglė Leveckytė | leveckyteegle@gmail.com | tema: HQ Filmai
Copyright © 2013-2017. HQ Filmai - Visos teisės saugomos