Pagrindinis » , , , , , » The Fate of the Furious - Greiti ir įsiutę 8 (2017)

The Fate of the Furious - Greiti ir įsiutę 8 (2017)

{[['']]}
Kalba: Lietuvių  Anglų 
Įgarsinimas: Prof.
Kokybė: Gera
Aktoriai: Vin Diesel, Dwayne Johnson, Jason Statham, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris Bridges, Nathalie Emmanuel, Kurt Russell, Charlize Theron, Helen Mirren
Režisierius: F. Gary Gray
Metai: 2017
Trukmė: 136 min

Siužetas: When a mysterious woman seduces Dom into the world of terrorism and a betrayal of those closest to him, the crew face trials that will test them as never before.

Po paskutinių Domo (Vin‘as Diesel‘is) ir kompanijos nuotykių, kurių metu buvo supakuotas ir į kalėjimą patupdytas Dekardas Šo (Jason‘as Statham‘as), automobilius dievinantys herojai apsiramino. Domas ir Letė (Michelle Rodriguez) mėgaujasi medaus mėnesiu, kiti kompanijos nariai irgi išsiskirstė kas sau.

Tačiau tarsi griaustinis iš giedro dangaus užgriūva nauja grėsmė. Paslaptinga moteris, žinoma „Šifro“ slapyvardžiu (Charlize Theron), atrodo, užkeri Domą ir priverčia jį pasukti nusikaltėlio keliu. Ištikimieji bičiuliai yra įsitikinę, kad Domas tiesiog šantažuojamas. Kaip ten bebūtų, detektyvo Hobso (Dwayne‘as Johnson‘as) vadovaujama kompanija turės pasitelkti visus sąjungininkus (net ir tą patį Dekardą Šo), kad nugalėtų paslaptingąją moterį, atėmusią iš jų mylimą bičiulį.

 Lietuvių kalba



 Anglų kalba
Pasidalinti :

Kategorijos


 
Support : Eglė Leveckytė | leveckyteegle@gmail.com | tema: HQ Filmai
Copyright © 2013-2017. HQ Filmai - Visos teisės saugomos