Pagrindinis » , , » Mirties metro / Trackman (2007)

Mirties metro / Trackman (2007)

{[['']]}


Kalba: Lietuvių 
Įgarsinimas: Prof.
Kokybė: Gera
Trukmė: 80 min
Režisierius: Igor Shavlak
Aktoriai: Svetlana Metkina, Dmitriy Orlov, Aleksandr Vysokovskiy, Yuliya Mikhaylova.... kiti

Siužetas: Trys nusikaltėliai pagaliau ryžtasi įvykdyti kruopščiai ruoštą apiplėšimą. Jie įsiveržia į banką ir tikisi pagrobti tiek pinigų, kad užtektų visam likusiam gyvenimui. Žiaurų krikštą sovietinėje armijoje iškentusio Gromo vadovaujama grupuotė sumąstė idealų pabėgimo planą, todėl nebijo net į signalizacijos signalą sureaguosiančios milicijos pareigūnų desanto. Jie tikisi nepastebimai pasislėpti jau nenaudojamuose ir senokai apleistuose Maskvos metropoliteno tuneliuose. Bet operacijos vykdymą netikėtai sutrikdo nenumatytos problemos, todėl vyrukams nelieka kitos išeities, kaip pagrobti įkaitus ir kartu su jais nusileisti į 100 metrų gylyje esančius požemius. Keletą kartų išbandytą trasą Gromas, Kostia ir Irkutas įveikia be didesnių kataklizmų. Tačiau čia profesionalių vagišių ir jų įkaitų laukia tobulas priešas, apie kurio egzistavimą jie absoliučiai nieko nežinojo. Netrukus bebaimiai vyrukai akis į akį susiduria su gigantiškuoju monstru Pėdsekiu, kuris milžiniško megapolio katakombose ramiai gyveno ne vienerius metus. Nenuspėjamo charakterio žiaurusis maniakas metodiškai naikina kelyje atsidūrusias aukas ir be gailesčio išduria joms akis.
Nuo šiol buvęs jūrų pėstininkas Gromas, jo geriausias draugas Kostia, kartu armijoje tarnavęs Irkutas, žavioji banko darbuotoja Olga, rūstusis milicininkas Pachomovas ir netinkamu metu netinkamoje vietoje atsidūrusi seksualioji Katia privalo pamiršti nesutarimus ir tapti viena komanda. Tik tokiu atveju jie galės išgyventi košmariškiausią nuotykį gyvenime. Gromas jaučia atsakomybę už visą kompaniją, nes Irkutas kadaise jam pačiam išgelbėjo gyvybę, o su paslaptinguoju Kostia jie puikiai sutaria nuo ankstyvos vaikystės. Drąsuolis priima mistiškojo Pėdsekio iššūkį ir stoja mirtiną bekompromisinę dvikovą pagal laukines taisykles, kurios pabaigoje išliks tik vienas nugalėtojas.

Filmavimo darbai buvo atliekami ne studijos paviljonuose, o realiose vietovėse. Aktoriams teko dirbti vos 10 laipsnių siekiančios temperatūros, aklinos tamsos ir padidinto slėgio zonoje, tad 13 valandų per parą negalėjo matyti nei saulės spindulių, nei dienos šviesos. Maskvos požemiuose iš tiesų yra pilna apleistų tunelių, kuriais jau senokai nebevažinėja metro traukiniai. Bet su šiomis vietomis yra susiję daug legendų ir siaubingų istorijų.

Pasidalinti :

Kategorijos


 
Support : Eglė Leveckytė | leveckyteegle@gmail.com | tema: HQ Filmai
Copyright © 2013-2017. HQ Filmai - Visos teisės saugomos