Pagrindinis » , , » Paskutinės imperijos žlugimas / The 1911 Revolution / Xin hai ge ming (2011)

Paskutinės imperijos žlugimas / The 1911 Revolution / Xin hai ge ming (2011)

{[['']]}
Kalba: Lietuvių
Aktoriai: Jackie Chan, Winston Chao, Bingbing Li, Sun Chun, Jaycee Chan, Hu Ge, Yu Shaoqun, Joan Chen, Huang Zhizhong, Jiang Wu, Ning Jing, Jiang Wenli, Mei Ting
Režisierius: Li Zhang, Jackie Chan
Metai 2011
Kokybė: Gera (DVDRip)
Trukmė: 1h 39 min.

Siužetas: Garsusis Jackie Chanas pasirodys nematytame amplua – jo paties režisuotoje ir prodiusuotoje istorinėje dramoje, atskleidžiančioje paskutinę Kinijos imperatorių griūtį. Žmonės badauja, siaučia skurdas, o šaliai vadovauja septynmetis imperatorius ir jo žiauri mama, nė nenutuokianti apie paprastų žmonių bėdas.

Kai kraštą drasko nevaldoma valdžia ir korupcija, neišvengiamai ima bręsti revoliucija. Iš studijų Japonijoje grįžęs Huang Xing, vaidinamas Jackie Chano, pamatęs esamą situaciją, ima kardą į rankas ir pradeda principinę kovą. Šis filmas buvo sukurtas minint 100-ąsias Xin hai revoliucijos metines, kai 1911 m. ji užbaigė šimtametę Čingų dinastiją ir davė pradžią Kinijos respublikai.

Taip pat tai yra 100-asis filmas, kuriame vaidina Jackie Chanas. Šioje juostoje pasirodo ir jo sūnus Jaycee Chan. Filmas buvo parinktas atidaryti 24-ąjį tarptautinį Tokijo filmų festivalį.

Pasidalinti :

Kategorijos


 
Support : Eglė Leveckytė | leveckyteegle@gmail.com | tema: HQ Filmai
Copyright © 2013-2017. HQ Filmai - Visos teisės saugomos