Pagrindinis » , » Pakvaišęs tėtis / Thats My Boy (2012)

Pakvaišęs tėtis / Thats My Boy (2012)

{[['']]}
Kalba: Lietuvių 
Įgarsinimas: Prof.
Kokybė: Gera
Aktoriai: Adam Sandler, Andy Samberg, Blake Clark, Ciara, Colin Quinn, Dana Goodman, Eva Amurri, Eva Amurri Martino, James Caan
Režisierius: Sean Anders
Metai 2012
Trukmė: 1h 54 min.

Siužetas: Pašėlusio, ištvirkusio ir vulgaraus linksmuolio Adamo Sandlerio kuprą vėl užgula "Kieto tėtušio" atsakomybės našta, kurios vėliau prireiks gelbėjimuisi nuo neiškalbiamų finansinių dėmių.

Donis užaugo kaip etatinis padūkęs vaikis. Jau 1984 metais jis spėjo prisiragauti sekso kekso sočiau už atsiliekančius klasiokus. Pernelyg anksti! Tik pagalvokit - išsišiepęs moksleivis sugeba suvilioti ir išbarškinti savo mylimiausią aštuntos klasės mokytoją! Čia tai bent naujiena!

Vietoj suraityto dvejeto pažymių knygelėje ji pagimdo sūnų ir uždega neįtikėtino skandalo žiežirbas. Teismas netoleruoja 13-metį paauglį iš dorovės kelio nuvedusios pedagogės ir įpareigoja 30 metų trinti kalėjimo suolą. Vargšeliui Doniui belieka atsiduoti ką tik gimusio bernioko globai.

Ir ką toliau daryt? Ogi nieko ypatingo! Apmauti sauskelnėm, užpirkti pieno, pakrikštyti sūnų Hanu Solo kaip "Ž, ištatuiruoti nugarą, pasodinti už vairo, stipriai stipriai mylėti, valgydinti pyragaičiais su ledais ir žvitriai auginti jį kaip ant mielių.

Tėčiu tapęs nepilnametis vaikėzas patraukia visuomenės dėmesį: jį rodo per teliką ir aprašinėja laikraščiai, o sensacijų ištroškę žurnalistai gundo milijonu dolerių. Tačiau greiti ir lengvi pinigai sugadina Donį. Jis ne tik pamiršta sūnų ir prageria įspūdingus turtus, bet dar pasistengia neįmesti privalumųjų mokesčių į inspekcijos kubilą.


Pasidalinti :

Kategorijos


 
Support : Eglė Leveckytė | leveckyteegle@gmail.com | tema: HQ Filmai
Copyright © 2013-2017. HQ Filmai - Visos teisės saugomos