Pagrindinis » , , , , , , » Logan: the wolverine - Loganas. Ernis 2017

Logan: the wolverine - Loganas. Ernis 2017

{[['']]}
Kalba: Lietuvių  Anglų 
Įgarsinimas: Prof.
Kokybė: Gera
Aktoriai: Hugh Jackman, Patrick Stewart, Dafne Keen, Boyd Holbrook
Režisierius: James Mangold
Metai: 2017
Trukmė: 137min.

Siužetas:  In the near future, a weary Logan cares for an ailing Professor X in a hide out on the Mexican border. But Logan's attempts to hide from the world and his legacy are up-ended when a young mutant arrives, being pursued by dark forces.

 Tai – jau dešimtasis „Iksmenų“ serijos filmas ir trečioji bei paskutinė „Ernio“ trilogijos dalis, kurioje pasaulis bus visiškai nebe toks, o pagrindinis herojus – pasenęs, nusilpęs ir neryžtingas.

Paskutiniosios trilogijos dalies veiksmas žiūrovus nukelia į ateitį. Sunaikinus mutantus ir jų pasaulį čia liko tik Loganas ir Profesorius X. Loganas jau susenęs ir beprarandantis savo ypatingas galias: kūnas nebepajėgia pats išgydyti patirtų žaizdų, todėl jo oda išvagota senų randų. Profesorius X irgi nebe toks, kaip anksčiau – jį įveikė Alzhaimerio liga, todėl jis beveik nieko nebepamena.

Nusilpę ir pavargę herojai vis dėlto bus priversti stoti į dar vieną kovą prieš blogį ir išgelbėti jauną mergaitę Laurą, kuri yra labai panaši į Loganą. Galbūt mutantų pasaulis dar turi vilčių atgimti?

Filme Lietuvių kalba užsienietiški subtitrai, kurių neįmanoma pašalinti.


 Lietuvių kalba


 Anglų kalba
Pasidalinti :

Kategorijos


 
Support : Eglė Leveckytė | leveckyteegle@gmail.com | tema: HQ Filmai
Copyright © 2013-2017. HQ Filmai - Visos teisės saugomos